Sportjaink
Ezen az oldalon rövid ismertetőket találsz az egyes sportokról. Ha hiányzik a listából egy sportág ne habozz, írd meg nekünk és mi felvesszük.
L-S

Programok
Ha tudsz egy jó programot, oszd meg velünk is !
Intézmények
Ha ismersz egy jó intézményt, ajánld nekünk is !
Szinkronúszás
Leírás
A FINA (Federation Internationale de Natation- Nemzetközi Úszó Szövetség) szabályai jelenleg csak a női versenyzők indulását engedik Olimpián, Világbajnokságon és kontinensversenyeken. A versenyeket négy számban rendezik meg, ezek: szóló, duó, csapat (8 fő, de min. 4) és az ún. "kombináció", melyben az előbbi három felváltva szerepel.
Kombináció kivételével a másik három versenyszámban az eredmény két részből tevődik össze: egy kötelező elemeket is tartalmazó rövidprogramból, és egy szabadonválasztott kűrből. A gyakorlatokat pontozóbírók értékelik 0-10 pont között.
A külsőségekről
A szabályok előírják, hogy a verseny dressz nem lehet túl kivágott vagy mélyen dekoltált. Nem lehetnek rajta rojtok, elálló fodrok, meg kell őriznie fürdőruha jellegét. Esztétikai sportágról lévén szó, a szabályok lehetővé teszik, hogy a versenyzők sminket viseljenek, ám az nem lehet eltúlzott, maszkszerű. A szabályok betartását a versenyen referensbíró ellenőrzi.
 
Forrás: