Sportjaink
Ezen az oldalon rövid ismertetőket találsz az egyes sportokról. Ha hiányzik a listából egy sportág ne habozz, írd meg nekünk és mi felvesszük.
L-S

Programok
Ha tudsz egy jó programot, oszd meg velünk is !
Intézmények
Név Telefon Város
Tiszaligeti Labdarúgó Stadion 0656423902 Szolnok
Club Tihany 36 (87) 538 519 Tihany
Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum 36 (87) 568 581 36 (87) 568 582 Zánka
Sportbeach 36 (22) 355 044 Gárdony
Kék Duna Klub Hotel és Sportcsarnok 36 (27) 337 107 Göd
További intézményekért kattints ide !
Ha ismersz egy jó intézményt, ajánld nekünk is !
Streetball
Leírás
1. Aki nem képes a Fair Play szabályai szerint játszani, az ne vegyen részt a rendezvényen!
2. Az adidas Streetball 3-3 elleni játék. Minden csapat 4 főből áll. Akkor lehet cserélni, amikor a csapat a labdát birtokolja.
3. Minden csapat minimum 3 fővel kezdheti el a játékot és legalább 2-nek a pályán kell lennie a mérkőzés végén. A torna alatt csapattag nem cserélhető ki másra és új nem állhat be, ha nincs nevezve.
4. A kezdő csapatot sorsolással (pénzfeldobás) a pályafelügyelő dönti el. Minden egyes kosár után automatikusan változik a labdát birtokló csapat.
5. Újrakezdés esetén ki kell vinni a labdát a 2-pontos vonalon túlra.
6. Labdabirtoklás után az ellenféllel kezeltetni kell a labdát a 2-pontos vonalon kívül. Ahhoz, hogy egy csapat érvényes kosarat tudjon elérni, legalább ketten kell, hogy érintsék a labdát. 3 másodperces szabály nincs!
7. Nincs feldobás, helyette a védekező csapatot illeti a labda.
8. Zsákolni tilos! Kizárást von maga után. A palánktartó állvány és a védőszivacs ne tartozéka a pályának.
9. Mérkőzésenként minden csapat egyszer kérhet időt, de nem az utolsó 2 percben.
10. A támadó csapat 30 másodpercen belül el kell, hogy dobja a labdát. Szándékos időhúzás esetén a pályafelügyelő a másik csapatnak ítélheti a labdát.
11. Minden kosár és büntető 1 pontot, a köríven kívüli dobás 2 pontot ér.
12. A mérkőzés 16 pontig vagy 20 percig tart futóórával. A megadott büntetődobást a játékidő után is el kell végezni.Amennyiben a mérkőzés 20 percnyi játékidő leteltekor döntetlen, úgy a „hirtelen halál” dönt. A kezdőcsapatot itt is a pályafelügyelő sorsolással dönti el.
13. Aki ellen elkövetik a faultot, az mondja be. A sportszerűség itt is nagyon fontos! Ha a faultolt játékos érvényes kosarat ér el, úgy az számít és nem jár a szabálytalanságért büntetődobás. Dobás közbeni fault után – amennyiben nem ment be – mindig büntetődobás van, 1 vagy 2 (attól függően, hány pontot ért volna a dobás).
14. Hatodik csapatszemélyi után minden egyes faultért büntetődobás jár. A büntető elvégzése után a labda mindig az ellenfelet illeti meg függetlenül attól, hogy a büntetődobás bement vagy sem.
15. Az első szándékos szabálytalanság után 1 büntetődobás jár, a második után a vétkes játékost ki kell zárni a mérkőzésről.
16. Verekedés esetén mindkét csapatot ki kell zárni az adidas Streetball versenysorozatból.
17. A fent nem említett egyéb kérdésekben a kosárlabdázás versenyszabályai a mérvadók.
 
Forrás: