Sportjaink
Ezen az oldalon rövid ismertetőket találsz az egyes sportokról. Ha hiányzik a listából egy sportág ne habozz, írd meg nekünk és mi felvesszük.
L-S

Programok
Ha tudsz egy jó programot, oszd meg velünk is !
Intézmények
Név Telefon Város
Club Tihany 36 (87) 538 519 Tihany
További intézményekért kattints ide !
Ha ismersz egy jó intézményt, ajánld nekünk is !
Minigolf
Leírás
A játék lényege, hogy a játéktéren található és különféle akadályokkal nehezített pályákat (6-18 db) a játékosok a lehető legkevesebb ütés-számmal teljesítsék.

A pályákat előre meghatározott sorrendben kell teljesíteni és egy-egy pálya akkor tekinthető teljesítettnek, ha a labda legfeljebb 6 ütés alkalmazásával az elütőhelyről, az akadály szabályszerű leküzdésével, a célba jut.

Amennyiben a labda a határvonalon (ahol a pályán a jelölés található) áthaladt, onnan lehet tovább játszani, ahol az megállt. Ha a pálya szélénél áll meg a labda, a hozzáférés érdekében 20 cm-rel beljebb lehet tenni. Van olyan pálya, ahol nincs határvonal (általában az emelkedős pályák), ilyenkor minden ütést az elütőhelyről kell indítani.

Előfordul, hogy a labda kipattan a pályáról. Amennyiben mindez a határvonal után történt, oda kell visszatenni a labdát, ahol elhagyta a pályát.

Ha a labda, nem halad át/túl az akadályon, akkor abba az irányba kell letenni, ahonnan érkezett.

Ha valaki a célt 6 ütésből sem éri el, úgy egy pótpont hozzáadásával 7-t kell felírni a játéklapra és a játékosnak tovább kell haladnia.

A játékhoz szükséges felszerelést (ütők, labdák, írólapok, stb.) a pályák üzemeltetői általában biztosítják, de bizonyos feltételekkel a saját ütők és labdák használata is megengedett.
 
Forrás: