Súgó központ
Reméljük itt minden a sportbarát.hu oldallal kapcsolatos kérdésedre választ kapsz. Amennyiben nem így lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Sportbarát keresõ -> Mire való a sportbarát keres??
A társas sportolást segíti elő ez a funkció. Ha csapatot szeretnél létrehozni de hiányoznak a tagok, vagy ha egy meglévő csapathoz szeretnél csatlakozni, esetleg ha csapatod számára egy másik csapatot keresel edzőpartnernek akkor jó szolgálatot tehet neked a sportbarát kereső.
A felső menüsorban található Sportbarát kereső linkre kattintva a regisztrált felhasználók és csapatok által feladott hirdetések között tudsz böngészni. A funkció almenü sorában lehetőséged van felhasználóként hirdetés feladására. Amennyiben csapatod nevében szeretnél hirdetést feladni, először ki kell választanod a csapatodat, majd annak az almenü sorában találod a "Csapatunk számára keresünk" linket.
Hirdetés feladásánál a keresés tárgya mező idomul a környezethez, azaz mást választhatunk csapatként és mást felhasználóként.
A saját magad, illetve csapataid nevében feladott hirdetéseket a bal oldali menüsorban található "Hirdetéseim" menüpont alatt tudod megtekinteni.
A hirdetések 1 hónapig érvényesek. Ha tovább szeretnéd őket megjeleníteni akkor az adott hirdetés módosításakor lehetőséged van a lejárat meghosszabítására.