Adatvédelmi irányelvek
Adatvédelmi irányelvek
 

A sportbarát.hu weboldalt a Net-Tech üzemelteti.

A Net-Tech mint adatkezelő kijelenti, hogy a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény, illetve a 2003. évi XLVIII. törvénnyel módosított, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul betartva, titkosan kezeli. A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem tesszük - az adatok birtokosának kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit.

Mindemellett ezen személyes adatok a Net-Tech rendelkezésére bocsátásával az adatok birtokosa hozzájárul ahhoz, hogy cégünk azokat saját céljaira nyilvántartsa és kezelje.

A Net-Tech kötelezi magát a rendelkezésére bocsátott személyes adatok biztonságos kezelésére, valamint arra, hogy az adatok tulajdonosának beleegyezésével, a harmadik fél számára kiszolgáltatott adatok közlésével egyidejűleg felhívja a harmadik fél figyelmét az adatok titkos kezelésére.